ville jeg være efterladende Parajumpers På Nett

Efter universiteter og kulturfestivaler, er det nu årsskiftet ærværdige forlag til at bøje tilbageskridt og stikke hovedet gennem deres litterære ben. Ifølge aftalen underskrevet februar 4, 2014, der er tilgængelig online, har Penguin Books Indien aftalt til øjeblikkeligt at trække alle offentliggjorte kopier af Wendy Doniger bog og endda ødelægge de eksemplarer, de stadig har. Som sædvanlig rasende parti tilhører en un berømte tøj kaldet Shiksha Bachao Andolan.

Jeg simpelthen ikke kan tænke på en pænere ting at gøre for dit barn. For det første en kraftfuld måde at vise din søn eller datter, at Parajumpers På Nett de var elsket fra få gå. Anden gud forbyde noget skulle ske for dig der en rekord eller andet sted, hvad du følte i de små detaljer Moncler Vests On Sale i livet som dit barn kom til verden. Endelig den lille daglige detaljer, som du eller anden måde glemmer som de vokser op, at søde ting, de plejede at sige, den dag de fik deres store dreng seng, den tid, de tisse i stueplante alle disse ting fanget et eller andet sted i en mørk hjørne af Googlesphere, opbevares sikkert i en permanent krog af vores kollektive menneskelige bevidsthed.

Jeg tror, ​​det er aldrig vil være muligt at skabe et rent videnskabeligt 'alt andet lige' prøve, som du kan i et laboratorium, fordi mennesker er involveret, dog baseret på dit indlæg jeg tror kan være nødvendigt at blive taget en smartere metode til at distribuere trafik til A eller B baseret på trafik kilde. I øjeblikket store prøver og lang længde af test er designet til at nå frem til en jævn fordeling, men en hjælpende hånd, kan hjælpe med at skære ned på disse.

Mens dette skrives, Wikipedia dominerer Googles søgeresultater og Wikia Alexa Ranking er en respektabel 339 og stigende, med både finansiering og faktiske indtægter fortsætter med at stige, hvilket giver en mulig grund til at tro, at de tusindvis af online fællesskaber, der er forbundet med Wikia og Wikimedia vil fortsætte med at vokse og trives. På samme tid, ville jeg være efterladende, hvis jeg ikke kommentere om manglerne i Wikia Search, en Wikia Timberland Støvler Mænd produkt, der gik i luften i januar 2008. Må ikke få mig forkert: Jeg synes det er en god idé at have menneskelige redaktører rang og rate søgeresultater. Det er derfor, jeg begyndte at oversætte XODP Søgeresultater Guides, at arbejde sammen med brute force af eksisterende søgemaskine algoritmer, der giver merværdi efter nævnte algoritmer havde gjort stort set alle Timberland Dansk Forhandler de tunge løft. Når det er sagt, er der en generel enighed om, at Wikia Search virkelig stinker, og jeg er helt mystificeret, hvad Jimbo Wales og hans kohorter forsøger at udrette.